Въпроси и отговори

МегаСлимКакво съдържа МегаСлим®?

30 капсули по 500 мг във флакон.

Всяка капсула МегаСлим® 500 мг съдържа: Африканско манго, Камбоджанска гарциния, Родиола, Акай Бери, Хитозан и Хромови дрожди.

Колко килограма мога да сваля с МегаСлим®?

МегаСлим® ще Ви помогне да свалите излишни килограми. Точните килограми, които може да стопите варират според Вашите хранителни навици и физическо натоварване.

Мога ли да намаля апетита си с МегаСлим®?

Разбира се. МегаСлим® намалява нуждата от неконтролируемо поемане на храна, също така, благодарение на съдържанието на хром, намалява желанието към сладко и тестени храни.

Как се приема продуктът?

Препоръчително е продуктът да се приема сутрин, 30 минути преди хранене. За най-добър ефект е необходимо да се приемат повече течности.

В продължение на колко време се приема продуктът за най-добър резултат?

За да получите трайни и задоволителни резултати е препоръчително да използвате продукта в продължение на 3 месеца. Разбира се, че този период може да бъде по-кратък или по-дълъг в зависимост от Вашето желание.

Има ли опасност от рязко напълняване след спиране употребата на продукта (йо-йо ефект)?

Формулата на МегаСлим® е уникална по своя състав и въздействие, което не позволява връщане на свалените килограми след спиране на хапчетата.

Съществуват ли стрaнични ефекти?

МегаСлим® не предизвиква странични ефекти, неговият състав е изцяло натурален и не вреди на организма, няма слабително действие и не предизвиква запек.

По-добри резултати ли ще даде МегаСлим® ако бъде съчетан със спорт?

Съчетанието на МегаСлим® с различни спортове значително ускорява процеса на изгаряне на излишните килограми. Също така, МегаСлим® ще ви зареди с допълнителна енергия за вашата тренировка.

Може ли да се приема МегаСлим® по време на диета?

Съчетанието на МегаСлим® със здравословен хранителен режим значително ускорява процеса на изгаряне на излишните килограми.

Кога не бива да приемам МегаСлим®?

МегаСлим® е подходящ за всеки на възраст между 18 и 60 години. Не е желателно да се приема по време на бременност или кърмене, както и при наличие на сърдечни, чернодробни или бъбречни проблеми.

Подходящо ли е да се използва МегаСлим® като заместител на храната?

МегаСлим® е изключително натурално средство за топене на излишните килограми, но не е заместител на разнообразното хранене.

Каква е цената на МегаСлим®?

Цената на МегаСлим® варира в зависимост от избраното от Вас количество. Ако изберете да закупите продукта за целия курс на Вашия прием или закупите няколко бройки от продукта за Вас и Ваши приятели в една поръчка, Вие ще заплатите най-малко пари. За повече информация, прочетете в раздел Цени и отстъпки.

Как се прави поръчка?

За да направите поръчка в сайта е необходимо да изберете желаното количество, да въведете данните си за доставка и да изберете метод на доставка и плащане. Също така можете да направите поръчка по телефона. За повече информация, прочетете в раздел Доставка и плащане.

МегаСлим за отслабване
№1 хапчета за бързо отслабване!