Отслабване в корема и бедрата

отслабване в коремаНатрупаните мазнини в тялото са нож с две остриета – нарушават естетически външния ни вид и вредят трайно на здравето. Мазнините са най-големият риск за сърдечно-съдовите заболявания, високи нива на кръвната захар, лош холестерол и високо кръвно.

Ето защо битката с килограмите трябва да е насочена в две посоки: подкожните мазнини и мазнините, които се наслагват около вътрешните ни органи (наричани още „скрити мазнини).

Най-трудната задача е на корема и бедрата. Особено за хората, които най-напред натрупват мазнини точно в тези области на тялото.

Учени от Харвард откриват едно общо оръжие за битките с подкожните и «скритите мазнини». И то е храната! Към техните открития се присъединяват със собствени доказателства и техни колеги от Испания. Резултатите от проучванията и изследванията им доказват, че приемането на някои видове мазнини дават изумителни резултати в борбата със стопяването на килограмите. Това са така начерените мононаситени мазнини (MHHM), за които вече е доказано, че помагат за отслабването на корема много повече, ако се приемат, отколкото, ако се ограничат напълно.

Това означава, че основно оръжие в каузата да отслабнат коремът и бедрата е да консумирате повече храни с мононаситени мазнини (MHHM). Такива храни са, например, орехи, авокадо, маслини, зехтин и други. Редовното, дори ежедневно приемане на тези храни предпазва сърцето. Те са и отлична превенция за нормалните нива на кръвната захар. И едно добро средство за предпазване на клетките от стареене.

Ако менюто Ви е съставено от храни с високо съдържание на мононаситени мазнини, то непременно ще усетите разликата не само в отслабването на корема, но и в самоусещането си в здравословно отношение.

Съвети за бързо и здравословно отслабване

Ефективна диета за отслабване на корема и бедрата е храненето  4-5 пъти на ден, като ползвате продукти съдържащи около 400 калории. Хормонът кортизол помага на мазнините да се натрупват около корема. Тялото ни произвежда този хормон, когато сме под стрес. Избягвайте напрежението и особено хранене, когато сте ядосани и изплашени. Хранете се бавно и спокойно. Ако не сте постигнали състояние на добро настроение, не сядайте на масата.

Основната причина за надебеляването на корема и бедрата е храненето прав, докато се движите, докато се возите в кола, докато бързате или се тревожите за нещо.

Не на последно място е осигуряването на емоционален комфорт в дома и на работа. Най-добрият начин е да се предотвратят всички рискове за изкушение. Това означава, че е добре вкъщи и в работата, останалите членове на семейството и колегите да се хранят като вас. Да не ви подлагат на изкушението да виждате храни, които обичате, но не трябва да консумирате.

Храни с високо съдържание на мононаситени мазнини

ОЛИО: Рапично олио, орехово олио, ленено олио, фъстъчено масло, олио от африканско манго. Всички тези масла ги има на българския пазар и са леснодостъпни. Единствено олиото от семките на африканското манго е по-трудно за намиране, но неговият ефект е основната тайна на хапчетата за отслабване МегаСлим®.

ЯДКИ: Тиквени и слънчогледови семки, орехи, бадеми, фъстъци. Консумирайте смело и авокадо, маслини, зехтин, дори тъмен шоколад.

Това е най-лесният, здравословен и приятен начин да остлабнете в корема и бедрата.

МегаСлим за отслабване
№1 хапчета за бързо отслабване!