Отслабване с фитнес

отслабване с фитнесЗдравословно и ефективно е отслабването с фитнес, тичане в парка, ходене пеша и изобщо всичко, което увеличава разхода на енергия чрез двигателна активност. Това е и начинът да се чувствате винаги тонизирани и енергични. Не забравяйте, че след физическите упражнения започва процесът на изгарянето на калории. Той протича в покой.

Преди да се достигне до този момент, трябва да се погрижите да тренирате с удоволствие. Ако ви е приятно да тренирате сами, то намерете начина това да се случва точно така. Да кажем, тичайте сами на място, където предварително сте проучили, че няма други хора. Ако пък обичате да тренирате в компания, то фитнесът е добър избор. Намерете си съмишленици и започвайте.

Добър метод е да тренирате, слушайки любимата си музика. Целта е да ви е приятно, докато спортувате. Така по-ефективно се горят калории, а и ще издържите достатъчно дълго време, за да постигнете ефективност.

Отслабване с тичане и фитнес

Всяка тренировка, особено във фитнес, е задължитело да започнете с каране на колело или тичане на пътека, за да загреете. Правете го поне 10-15 минути. За по-напредналите и тренирани тела, може да си позволите и 20 минути. Чак след това преминете на упражненията с тежести.

Не започвайте с най-тежките упражнения и тежести. Важен е ритъмът. Правете всяко упражнение с еднакъв ритъм, а не през различни интервали от две, пет, че понякога и повече секунди, ако се заглеждате или заговаряте. Прекомерното натоварване няма да доведе до по-бързо отслабване.

След като преминете през различните уреди, то непременно завършете тренировката с 30–40 минути на колело или пътека. Защото, всъщност, калориите се топят от кардио упражненията. Поговорете с фитнес инструктор и той ще ви разкаже повече за това или ще ви следи пулса по време на тренировките с колело и пътека.

Ето и още няколко приятни начина да отслабнете. Тренирате на открито или в басейна.

Плуване

Плуването е приятният метод за отслабване, стига да го владеете. То натоварва цялата мускулатура. Но и при плуването си има трикове и зависимости от начина на практикуване. Консултирайте се със специалист, кой начин на плуване ще е най-полезен за вас.

Тичане

Тичането е най-лесното и практикувано кардио упражнение.  За по-голяма ефективност редувайте тичане с бързо ходене. Не е ефективно, ако бягате бързо, при това, до невъзможна умора. Най-добрата схема е тичане от пет до десет минути и почиване с умерено ходене. Редувайте.

Велоаргометър

Това е прерфектният уред за отслабване. Може да си го закупите и да ви е под ръка вкъщи или в офиса. Той не натоварва ставите и е изключително подходящ за хора с доста по-голямо тегло от необходимото.

Отслабване с МегаСлим®

За подсилване на ефекта от физическото натоварване и съответно за по-бързо отслабване може да се възползвате от MegaSlim®. Комбинирането на тренировки с капсулите ще ускори топенето на мазнините и сантиметрите. Допълнителните ефекти са енергичност, жизненост и липса на апетит.

МегаСлим за отслабване
№1 хапчета за бързо отслабване!