Общи условия

общи условия

Моля, запознайте се с общите условия за ползване на Megaotslabvane.com1. Продукт

Megaotslabvane.com е онлайн магазин, предлагащ ефективен продукт за намаляване на излишното тегло. Продуктът разполага с всички необходими документи спрямо българското и европейското законодателство и е с доказано качество и произход. Всички публикувани на сайта описания имат информативна цел. Възможни са технически грешки. МегаСлим ООД не носи отговорност за верността и коректността на публикуваните на сайта мнения на потребители.

2. Цени и промоции

Посочените цени в Megaotslabvane.com са с включено ДДС и са крайни. Доставката се осъществява чрез куриер за цяла България. При поръчка на един флакон МегаСлим®, клиентът заплаща допълнително цена за доставка. При поръчка на повече от един флакон, клиентът не заплаща доставката - тя е безплатна. Цените на продукта подлежат на промяна като не е необходимо предварително уведомление до потребителите на сайта. В случай на промяна на цената, клиентът заплаща цената актуална към момента на поръчката. Продуктът се заплаща при доставката чрез наложен платеж. Повече информация относно цените и условията на доставка можете да намерите в раздел Доставка и плащане.

Получените плащания за стоки са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 от Закона за задълженията и договорите. В сайта можете да намерите различни намаления. При промоция старата цена на продукта е зачертана и в сила е новата по-ниска цена. Всички промоции са валидни за конкретен посочен период и при конкретни посочени условия.

3. Поръчки

Поръчките се правят в раздела за Поръчка. След като бъдат въведени необходимите за доставка данни и поръчката бъде приключена, клиентът получава емайл на посочения от него електронен адрес за потвърждение на зявката. Той съдържа информация за номера, датата и съдържанието на поръчката. При нужда от уточняване подробностите по доставката, служител на МегаСлим ООД ще се свърже с клиента по телефона или на посочения емайл. Повече информация можете да намерите в раздел Методи за поръчка.

4. Срокове и условия

Необходимото време за доставка на поръчката е от 1 до 3 дни от получаването на заявката. В случай, че продуктът не е наличен, Megaotslabvane.com е длъжен да уведоми клиента в горепосочения срок. В случай на забавяне на доставката на поръчката по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други независещи от от Megaotslabvane.com обстоятелства, МегаСлим ООД не носи отговорност.

5. Гаранция, рекламация и връщане

Потребитеят има право до 7 работни дни от получаване на стоката да се откаже от нея и да я върне съласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), като не е нужно да посочва причина и не дължи обезщетение и неустойка. В случай на върната стока, МегаСлим ООД се задължава да върне пълния размер на заплатената от клиента сума в срок от 30 дни от датата, на която клиентът се е отказал от продукта, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Заплатената от клиента сума се възстановява в брой, по посочена от него банкова сметка или чрез наложен платеж. По чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, клиентът е длъжен да съхранява и пази получените от Megaotslabvane.com продукти, тяхното качество и безопасност по време на срока. Задължително условие, за да бъдат върнати закупените стоки, е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите следва да отговарят на вида, в който са получени от търговеца. Ако стоката не отговаря на тези условия, тя не подлежи на връщане. Съобразно действащото законодателство МегаСлим ООД има право да откаже връщането на продукти неизпълняващи на условията на връщане.

При връщане на закупена стока, транспортните разходи са за сметка на клиента и не подлежат на възстановяване.

Ако след получаването на продукта бъде установен фабричен дефект, клиентът има право да го върне за сметка на магазина, като магазинът се задължава да изпрати друг продукт като зявения за своя сметка.

В случай на рекламация, клиентът е длъжен да уведоми търговеца по телефон, емайл или друг удобен за него начин като посочи причините за предявената рекламация. МегаСлим ООД има право да откаже рекламацията на клиента, ако прецени, че констатацията му е неоснователна или, че рекламацията е следствие на неправилна употреба. МегаСлим ООД се задължава да уведоми клиента на посочения от него емайл или телефон за становището си.

6. Замяна на закупена стока и отказ от поръчка

В случай, че клиентът по някаква причина желае да замени закупените от него стоки, той има право да го направи. В този случай, разходите по връщането на стоката и изпращането на нова са за сметка на клиента. В случай на разлика в стойността на новата и старата поръчка, тя се компенсира.

В случай, че сумата, която клиентът трябва да заплати на куриера не съответства на дължимата, клиентът има право да не приеме пратката. Молим клиента, при такава ситуация, да се свърже незабавно с Megaotslabvane.com за корекция на несъответствието.

Ако продуктът е с нарушена цялост или опаковка, вследствие на неправилно транспортиране, рекламацията и застраховката ще бъдат приети само в присъствието на куриера. При такава ситуация откажете да приемете стоката или веднага се свържете с нас. Рекламацията следва да се удостовери със запис в товарителницата от получателя. Констатираното състояние на пратката и нейната опаковка се вписва в констативен протокол. Ако клиентът вземе пратката на своя отговорност без да предяви претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

7. Права и задължения на ВигаМакс ООД

МегаСлим ООД се задължава да спазва стриктно Закона за защита на личните данни и да защитава предоставената от клиента информация. Също така МегаСлим ООД се задължава да достави поръчаните стоки в договорения срок и на посочения адрес.

В случай на посочен неверен адрес или телефон, МегаСлим ООД има право да не достави поръчаните стоки.

МегаСлим ООД не носи отговорност за посочената от производителя информация за продуктите.

8. Права и задължения на клиентa

Клиентът се задължава да посочи вярен телефон и адрес за доставка и валиден емайл за кореспонденция. Клиентът е длъжен да заплати цената на поръчаните от него продукти, както и определената сума за доставка, и да осигури възможност за приемане на доставената стока. Клиентът се задължава да не прави фиктивни поръчки и да не публикува измислени отзиви за продукта.

Клиентът има право да получи поръчаната от него стока. В срок от 7 работни дни от датата на доставка, клиентът има право да се откаже от нея, съгласно изискванията на Закона за защита на потребителите.

Моля, следете общите условия в случай на настъпили промени.

МегаСлим за отслабване
№1 хапчета за бързо отслабване!