Доставка и плащане

Доставка

дискретна опаковкаДоставката на МегаСлим® се извършва в рамките на 1-2 работни дни след зявяването на поръчката на територията на цяла България чрез куриер. При поръчка на повече от 1 флакон, доставката е безплатна. При поръчка на 1 флакон, заплащате доставка в размер от 3лв.

Всяка пратка пристига при Вас добре опакована и запечатана, което осигурява дискретност

Може да изберете между две опции за доставка:

  • - доставка до най-близкия до Вас офис на куриера
  • - доставка до посочен от Вас адрес (възможно е да изберете и час на доставка)

Ако желаете доставка за чужбина - моля, свържете се с нас.

Плащане

плащане при получаванеВсички поръчки се изпращат чрез куриер с наложен платеж. Това означава, че заплащате продукта на куриера, при получаването на пратката. Заплащате само тази цена, която сте потвърдили по време на поръчката, няма допълнителни разходи.

30 дневна гаранция за връщане на парите

30 дневна гаранцияАко по някаква причина не сте удовлетворени от МегаСлим®, имате възможност да го върнете в тридесет дневен срок от датата на получаване. Условието е 80% от капсулите във флакона да са налични. Това означава, че имате възможност да ползвате продукта в продължение на 1 седмица и ако не сте доволни да го върнете, без това да Ви е струвало нищо. В случай, че Вашата покупка е за няколко флакона, трябва само един от тях да е отворен. Ние ще Ви възстановим парите, които сте заплатили за продукта в пълен размер (разходите за доставка са за Ваша сметка и не подлежат на връщане).

МегаСлим за отслабване
№1 хапчета за бързо отслабване!